Skicka… skicka vidare

Jag fick detta skickat till mig från Rebecca (och Nils). Vad det egentligen innebär vet jag inte, men hur svårt kan det va?

1. Varför började du blogga?
Jag har haft hur många bloggar som helst. på blogg.se, devote.se, wordpress.com, metro.se osv. Har alltid gillat att skriva och när jag stängt ner bloggen dröjer det inte länge innan jag längtar efter den igen. Så därför startar jag en ny. Om och om igen. Skriver väl inte om något särskilt, utan det som faller mig in!

2. Vilka bloggar följer du?
Alldeles för många. Mitt ”bloglovin’-konto har en jättelång lista. Men några jag följer varje dag syns här på bloggen på min länklista. Anine Bing, Sofi Fahrman, Linnea i USA, Boströms, Kreuzergabre, PT-Fia osv… Försöker även tipsa om olika bloggar jag läser.. kika under etikett: bloggar! ;)

3. Vilka favoritfärger har du?
Jag gillar färger, men vet inte om jag har någon favorit. Det går ju liksom i olika perioder! Blått gillar jag, och rött. Och lila. Och brunt och svart. Ni ser, många färger. När jag klär mig blir det dock oftast jeans, vitt/blått/svart/beige eller grått. Färgglada tjejen. Not.

4. Vilka favoritfilmer har du?
Många här med faktiskt. Film är ett ganska stort intresse. Och nej jag kanske inte kollar på kulturella filmer, såna som man ”måste se”, utan såna som jag gillar helt enkelt. Senaste thrillern jag såg heter Shelter, med bland annat Julianne Moore, se den! Annars gillar jag dansfilmer, massor! Kanske borde fixa en etikett för film också? Om jag måste nämna några nu så säger jag: LoveActually, Underworld, Dirty Dancing 2, Tillsammans är man mindre ensam, The Notebook och Dear John. (Hallå jag får ju inte glömma Twilight-filmerna..!!)

5. Vilket land drömmer du om att besöka?
Många här med. Varför har jag så mycket på allt? Världens mest veliga människa, kan inte välja en grej liksom. Men okej: Australien, roadtrip i USA, Indien, Portugal, Canada, Mexico, Marocco… säkert något mer ställe, men det kommer jag inte på just nu.

Skickar vidare till Michelle och Kakan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s