Monday mornin’

Alltså jösses va trött jag är idag! Märkligt egentligen eftersom jag sovit bra i helgen och kom isäng en skaplig tid igår. Men måndagar, de är ju faktiskt alltid såhär!!
Har hunnit mycket under dessa lediga dagar. I lördags åkte jag och Johan till Västerås. Han ville hitta nya jeans och nån tröja, och jag ville hitta något överhuvudtaget. Är ju så himla less på min garderob just nu, orkar inte engagera mig i någon slags klädstil alls. (Sen sitter ju inte sakerna som de brukade heller, så det har nog också lite med saken att göra.) Anywaaay… Efter Västerås city åkte vi till IKEA för att komplettera lite till hemmet… ni vet doftljus, diskborstar, dra-på-lakan och en klädstång. Svängde förbi Johans föräldrar för att säga hej, få en kram från systersonen Love och sedan hem för att äta handskalade räkor och lite ostar och annat gott.. Sen somnade jag skönt i soffan vid 22 medan Johan kollade in nån film han ville se.

Igår söndag blev det promenad till Johans föräldrar igen med lite goda muffins! Var kvar där en bra stund innan vi åkte hem till Johan för att äta sushi till kvällsmat… Mums! Måste säga att Enköping har riktigt bra sushi, även fast den är lite dyrare än ex. i Uppsala.

Eh jaha, där har ni min helg. Hur har er helg varit? Var har ni hittat på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s