hemmakläder?

Nu när jag varit hemma sjuk i stort sett hela veckan har jag börjat fundera över det där med hemmakläder. För mig är det väldigt bekväma kläder som verkligen inte behöver vara snygga. När jag var liten och kom hem från skolan åkte ”skolkläderna” av och istället klädde jag mig i mjukisbyxor och stora bylsiga tröjor. Trodde alla gjorde så men jag minns att vissa av mina vänner inte alls hade samma rutin, utan deras ”skolkläder” var även deras ”hemmakläder”.

Hur är det nu då? Vi kan ju komma överens om att om man nu ska ha hemmakläder bör de ju vara lite extra bekväma. Men måste de vara snygga? Ja eller nej? Eller vi kanske ska vända på frågan: måste de vara fula?! (För jag har ju såklart fått för mig att hemmakläder måste vara fula, för annars skulle man ju lika gärna kunna ha dem annars också eftersom de var snygga och då vill man inte slita på dom hemma.) Jag känner mig lite koko. För varför ska man inte kunna ha fina, men bekväma kläder hemma hos sig? Varför skulle man inte vilja klä upp sig i hemmet, även fast de är bekväma kläder?  Kanske borde man börja försöka vänja sig av med det här? Börja välja mjuka, sköna och fina kläder med omsorg även på helger och kvällar?

Skulle kunna fortsätta skriva om detta ämne i en evighet känner jag. Måste nog sluta vara sjuk, för då börjar jag uppenbarligen fundera över sådana här i-landsproblem. Ha ha.

3 thoughts on “hemmakläder?

 1. Emma

  Du e knäpp! Så ful tror jag inte du är när du är hemma hehe.
  Men varför ska vi börja med låsta inlägg? ;( Jag har då inget lösenord. Inte för att du måste ge mig ett heller, men känner mig lite utanför haha.

  Svara
  1. attvarasofia Inläggets författare

   Jag har mailat dig på facebook :) Och Jo, jag är rätt sunkig och ful hemma! Måste nog köpa nya ”mysbyxor” för mina har ingen resår kvar i midjan! hö hö

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s