Sofia testar: MaxFactor 24h Mascara

Bestämde mig för att testa en ny mascara för en tid sedan, MaxFactor False Lash Effect 24h… köp inte den! Tydligen är den vattenfast, vilket INTE står på förpackningen, så det var en rätt otrevlig överraskning när det inte var det man var ute efter. Dessutom är den supersvår att få jämn.. och släpper knappt med sminkborttagning. Känns som att alla mina ögonfransar har lossnat nu, tack för den.

Såhär står det om produkten, mina tillagda kommentarer är i röd färg:
Denna mascara kombinerar Max Factors största borste med en inbyggd primer som omsluter pigmenten runt fransen och skapar volym samt får pigmenten att fastna på fransen (och gör den OMÖJLIGT att få bort), vilket hjälper dig att bygga långvarig volym. Dess hållbara och kladdfria (skojar dom med mig? det blev kladd ÖVERALLT.. ÖVERALLT… ) formula ger dig dramatiska fransar med intensiv volym i upp till 24 timmar (also known as tjocka spindelben people!).

Ja det där sa väl det mesta. Jag är ledsen MaxFactor, er orginalversion av denna är superbra, love it, men den här nya ”upphottade” versionen är inte alls trevlig att samarbeta med, ingen teamwork där inte…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s