missoni <3 lindex

Igår var den stora dagen när samarbetet mellan missoni och lindex lanserades i butik. Webbshopen tog ju slut direkt, men jag hade ändå kvar ett hopp om att folk i Enköping inte skulle rensa hyllorna direkt. Och jag hade rätt. När jag kom till butiken efter jobbet fanns en hel del godbitar kvar! Blev en kofta, trosor, nattlinne och paraply. Så himla nöjd! Lyckades även norpa det sista paret ballerinaskor till en längtande Michelle! Vad tycker ni om samarbetet, blev det något köp? :)

Annonser

5 thoughts on “missoni <3 lindex

 1. kreuzergabre

  fattar inte hur skorna kunde finnas kvar i Enköping. De var som galna här i Uppsala.. Galna på ett psyko-sätt…Jag tycker bättre om enköpingsbor än uppsalabor nu. MYCKET mer.

  Svara
   1. kreuzergabre

    ja lätt… synd bara att det inte finns så där jättemycket jobb i Enköping. Men vi kan ju vara hemmafruar så får männen jobba och pendla.

   2. attvarasofia Inläggets författare

    Ja det har du rätt i. Men lösningen på problemet lät bra! Kan bo grannar så behöver vi inte gå så långt för att hänga om dagarna

   3. kreuzergabre

    ja och det måste finnas några fler hus så vi kan vara husfruarna tillsammans. flera galna tjejor, skvaller och allt sånt där du vet… man borde göra en serie på min idé ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s