få en betala för två

Usch, jag känner mig så ledsen och besviken. Satt klockan 9 och försökte komma in på ticnet för att köpa biljetter till Beyonces konsert i Globen. Kö… kommer in, försökte lägga till biljetter… lyckades få 2 st.. vidare till betalning… error… in igen, klickar på 2 biljetter… ”vi kan inte hitta något som motsvarar din sökning”. Det var alltså redan fullt, och detta skedde inom 10-15 minuter.

Sen går man in på ticnet och ser företag som köpt upp hur många biljetter som helst, och säljer dem för det dubbla priset. Få en betala för två kan man säga.

Bläh-dag. Jag vågar inte hoppas på ett extra-släpp av varken biljetter eller konsert, det skulle vara för bra för att vara sant. Och ja, det är jäääättelång tid kvar till maj, så man kanske hinner hitta någon biljett via blocket eller tradera innan dess, men det är ingen garanti och jag vill faktiskt inte betala vilket pris som helst. Jaja, lär väl vara bitter resten av dagen.

1 thought on “få en betala för två

  1. City Mom

    Jag blev så besviken när jag inte hellerlyckades att få biljetter =(
    Det borde komma någon slags lag just för detta, det är ju orättvist och riktigt illa tycker jag att företag köper upp stora mängder och säljer för dubbla priset. Jag kan lova att dom betalar ticnet en viss summa för detta.
    Jag är fortfarande arg och besviken =(

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s