vilken underbar helg det var

Jag har ju varit ensam i helgen. Och givetvis har jag saknat karln min, kändes väldigt märkligt att ha hela sängen för mig själv på nätterna. Och det var väldigt tyst, är ju van att ha någon som pratar typ heeela tiden. Hehe. Men jag fick mycket gjort, hann massor som jag inte brukar orka ta tag i. Den där tvättkorgen som svämmar över… de där hålen i kläder och lakan som av någon konstig anledning inte lagar sig själva… ni vet, sånt. Fick ihop en hel hög med bråte som ska till återvinningsstationen, men jag orkade inte riktigt åka dit själv, så det får bli ett gemensamt projekt. Vi möblerade även om i fredags så det var lite att fixa och dona med så att saker och ting hittade sin plats. Kommer bilder sen…

Var även på träning med tjejerna, dancefusion på Friskis och Svettis. Jag trodde att jag skulle . 75 minuter konstant rörelse… my god. Men roligt var det, så är väldigt inne på att skaffa kort där så jag kan följa med på en mer regelbunden basis! Det var en sån skillnad på ”stämning” i salen, skillnad från mitt gamla gym. Där är det mer prestige, man ska vara så himla duktig och bra hela tiden (eller, det var det när jag gick där). Här var det en helt annan glädje, och ingen brydde sig om man dansade fult eller tittade snett på någon annan som dansade konstigt. Man bara körde, hade kul! Lättnad, måste jag säga.

Ikväll kommer pratkvarnen hem, lite oklart när dock. Vill bara hoppa på honom och kramas deluxe!! Kan inte klockan gå lite snabbare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s