att börja träna igen

Var på ett till pass med tjejerna i helgen, fuego. Träningsvärken infann sig idag, hehe. Men det var inte det jag skulle prata om, det är istället de problem som uppkommer när man börjar träna igen. Eller problem och problem, snarare kompletteringar… kanske man kan kalla det. Låt mig förklara: man tränar ett tag, kroppen ändras och man inser att antingen så är sportbh för sliten eller skorna för använda, så man måste köpa nytt. Blir lite jobbigt, så istället drar man sig för att fortsätta träna och slutar istället (eller är det bara jag?). Sen, när man ska sätta igång igen, så är det kul i början…. tills man kommer ihåg dom där sakerna som man skulle fixa. Nu är jag i det läget igen. Det finns ju inget som heter ”jag kan inte träna för jag har inte rätt tröja på mig”, det är ju bara bullshit egentligen. Men, det är vissa saker som skulle underlätta, helt klart.

Problem 1. Insåg i lördags att sport-bhn är ett problem. Om jag inte vill flasha hela behaget, så behöver jag ha 2 st på mig. Samtidigt. Detta är ingen bra lösning. Så det behöver faktiskt fixas.

Problem 2. Jag har alltid använt vanliga hemma-tröjor när jag har tränat, vilket har gjort att jag känt mig rätt sunkig. Speciellt när jag inte längre kan ha de ”snyggare” hemmatröjorna utan helt enkelt tar den tröjan jag kan ha. En av dem är nån ”manipulated maniac”-tröja jag snott av J, som jag varken ser snygg eller feminin ut i. Det blir snarare intrycket jag-tog-det-jag-hittade-först-i-garderoben. Vilket säkert ingen annan bryr sig om, men jag bryr mig. Känslan ni vet, känslan.

Problem 3. Lyxproblemet, kan man väl kalla det. Skorna. Vilket jag anar är rätt viktigt. Mina skor är ett par Nike, so far so good. Men, det är springskor, vilket kanske inte är så bra. Och, jag köpte dom 2009. (Det är väl nu alla träningsfreaks där ute skrattar åt mig, pekar på skärmen och berättar för den som vill höra om tjejen som tränar inomhus med springskor som dessutom är 4 år gamla). Jag får så himla ont i främre trampdynan så det är inte SANT alltså. Vilket säkert inte är så himla konstigt eftersom skorna helt enkelt inte är gjorda för danspass. Nä.

Åh, nu känns det sådär jobbigt igen. Lägga ner igen, eller bara fixa utan att tänka efter och inse att det givetvis är värt det? Hum.

2 thoughts on “att börja träna igen

 1. Sanna

  Hej!
  Vad har du för skostorlek? Jag har ett par svarta aerobicsskor som bara står… Du kan få köpa dem billigt om det är intressant :)
  Skriv pm på fb om du är sugen!
  Kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s