firar 2 år och en mör kropp

Enligt wordpress firar jag 2 år på denna blogg idag. Hurra Hurra!

Igår var jag på dansaerobics med tjejerna, vilket var galet roligt! Inte så mycket aerobics egentligen, eller jo det var det väl, men det skulle kunnat vara vilket danspass som helst egentligen! Så det räknas som dans, enligt mig. :) Svetten rann, man luktade… mindre gott… och kroppen kändes alldeles mör efteråt. Behöver väl inte säga hur skön duschen var, och hur underbart det var att krypa ner i soffan med J när jag kom hem?
Det känns så bra att ha fått in någon slags träningsrutin. Även fast det bara är 1 gång i veckan ungefär så känner jag mig faktiskt nöjd med det i dagsläget. Det är den tiden som passar mig, just här och nu. Sen får vi se…

Idag är dagen med övertid på jobbet. 2 timmar extra. Istället för att sluta 16 blir det alltså 18. Vilket innebär att jag kommer hem ca… 19? Oj. Men, likabra att få detta överstökat kände jag. Det finns massor att göra, och på 2 timmar hinner man vara mer effektiv än om man delar upp det i flera små pass. Får ordna med lite mellis och liknande så man håller energin uppe bara! :)

Slänger in en ”Sofia testar” lite senare… stay tuned

1 thought on “firar 2 år och en mör kropp

  1. Martina

    duktig du är som tränar! Jag och min kusin kör ett jympapass på friskis på tisdagar, äntligen lite kondition i min träning! ;)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s