frågan om klippet

Som de flesta säkert uppmärksammat har jag rätt långt hår. Och det börjar bli dags för ett klipp. Men, jag har sedan en tid tillbaka haft en känsla inom mig att det är dags för något nytt. Klippa lite lite mer. Eller okej, ganska mycket mer än de vanliga 2 centimetrarna. Jag är så less på mitt hår just nu. Det fastnar överallt, jag har det sällan utsläppt eftersom det trasslar in sig i saker/kläder hela tiden. Och visst, jag tycker det är fint… när det är nytvättat, vilket det verkligen inte är varje dag. Och jag har sparat såååå länge, för att jag hade någon idé om att när man har långt hår har man inga dåliga hårdagar. Bullshit. Man har massooooor. Därav min knut på huvudet de flesta dagarna. ha ha. Kanske blev det för långt?

Vad hade jag tänkt mig? Hehe. Jooo jag tänkte kapa typ hälften.. till någon längre page-variant som man antingen kan ha rak eller piffa till med lite vågor/lockar och grejer. Just nu går lockarna ur håret efter 30 min. Har testat alla möjliga sprejer och ”hold-krämer”, men det är för tungt nu helt enkelt, det går icke. När jag hade kortare längd räckte det med lite mousse för att få lite studs, då kom självfallet fram. Yey.

Men. Så kommer vi till det det där stora men:et. Vågar jag? Passar jag i det? Minns knappt hur jag ser ut i kortare hår… har haft långt forever. My gad vilket i-landsproblem, har haft beslutsångest i flera veckor. Och jag vet, det växer ut igen. Men det tar ju ett tag!

Så nu ber jag om feedback till den stora frågan: Klippa eller inte klippa??

20130722-144658.jpgUngefär såhär ser det ut nu, längden syns inte riktigt kanske men.. anyway…

20130722-145226.jpg
Och såhär men lite längre funderar jag på. Ja eller Nej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s