ett visst vemod

det märks att hösten närmar sig, och mina känslor inför det är väldigt delade. Även fast sommaren har varit så otroligt underbar detta år, så känner jag inte att jag fått tillräckligt. Jag är inte trött på sommar än, jag behöver mer sol och mer värme. Hösten är underbar på många sätt, det är härligt att ta fram lite varmare kläder, att fylla år, att ändra om till lite mer ”mys” hemma… men sommar är ändå mer värt för mig, det är så skönt att slippa frysa!

Tänker jag tillbaka till för ett år sedan, så var det precis när vi började renovera. Hela hösten gick åt till den där renoveringen och vi var sååå trötta hela tiden. Hann inte med så mycket mer än bara hålla på med huset. Denna höst har vi också lite mål med huset, men inte alls i samma omfattning som då. Jag vill även rensa hemma, ”flytta in” på riktigt, känna att vi är  k l a r a  och bara kan njuta.

Johan kom med idén att vi ska försöka göra det bästa av hösten detta år. Försöka ta mycket promenader i skogen, leta svamp, göra utflykter och grilla korv. Och jag gillar hans idé väldigt mycket, så jag ska verkligen försöka att tänka så: göra det bästa av stunden istället för att längta till något annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s