lite ditt å datt

Tjejerna tog med mig på aerobics igår kväll, det var välbehövligt och riktigt roligt. Fick inte riktigt den där ”kicken” man kan få när håret reser sig på armarna, men jag tror att det var pga det var ett introduktionspass och inte ”the real deal”, så det blir nog bättre. Sen kanske jag inte var helt fokuserad heller eftersom mina fötter gjorde så galet ont. Alltså jag förstår inte det där, så fort jag gör aerobics eller fuego eller what ever, vilket ”pass” som helst som innehåller rörelse (inte typ core och bodypump när man står mest still)… så får jag jättejättejätteont i främre delen av foten, trampdynan och bakåt mot fotvalvet. Sedan när passet är över så gör det inte ont längre. Detta kommer alltså inte heller när jag går vanliga promenader. Jag har ju skrivit tidigare att jag VET att jag har gamla och fel typ av skor, men jag tycker det är så konstigt för jag har inte tänkt på att någon annan har nämnt detta? Jag måste nog verkligen kolla upp det här, för det gör så ont att jag knappt står ut.

Sen har jag kommit till valet och kvalet om hur jag ska göra med min lägenhet. Min fina fina lägenhet där jag inte längre bor, och som från 1 oktober kommer stå helt tom eftersom hyresgästen flyttar. Jag tycker om den så himla mycket, men kommer jag bo där igen? Kan jag skiljas från den? Givetvis KAN jag skiljas från den, men jag tror att jag kommer sakna den så enormt mycket. Nu finns den liksom där, som en trogen vän, redo att ta emot en med öppna armar. Jag skulle gärna ha den som övernattningslägenhet om jag hade råd, tänk de vinterkvällar när man kommer från tåget och vägarna helt snöat igen och man är tveksam om man kan ta sig hem… då skulle det inte göra så mycket att ha en säng i stan att krypa ner i. Ett varmt bad att bada i… Men jag är för snål, tycker nog inte att det är värt pengarna. Humdidum, värt att tänkas över.

4 thoughts on “lite ditt å datt

 1. kreuzergabre

  Värt att tänka på? Eh. Nej. Sälj. Du har väl vänner som bor inne i stan? Då sover du där och använder deras bad. Du säljer NU. Jisses. Lägg pengarna du får i vinst på hög inför ert framtida husköp (jag räknar med vinst på den där lägenheten…) Puss

  Svara
  1. attvarasofia Inläggets författare

   Tycker du att jag är för nostalgisk? Jag tycker ju om den så himla myckeeeet! :( blir lite ledsen när jag tänker på att jag troligtvis aldrig kommer bo där igen! Tack för din synpunkt dock, det uppskattar jag! PUSS!

   Svara
   1. kreuzergabre

    tänk så här…. Det går inte att ha hus OCH en lägenhet. Så om du ska bo där igen är om du och Johan gör slut… Å vad gör dig mest ledsen? (Jag svarar åt dig) jo om du och Johan gör slut.. Så att göra slut med din drömlägenhet är ett litet ont jämfört med…. Men tänk att när du säljer lägenheten så är det ett steg närmare ett eget hus…. vågar jag säga… dröööömhus. ;) Sälj kvinna.

   2. attvarasofia Inläggets författare

    Haha hum, du har en poäng! Om jag säljer så kommer jag i alla fall vänta till våren, eller nästa höst eftersom det är lite att piffa till innan försäljning! Så hoppas jag hittar någon som vill bo där tills dess. Puss!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s