att ha fyllt 26 år

Är jag gammal nu? Nej det känns rätt bra faktiskt! Inte gammal men inte heller jätteung, lagom. Johan sa att jag hade 4 år kvar till 30, och ja det är väl sant men det är inget som direkt gör att jag får ångest. För det går verkligen inte att göra något åt! Sen jag fyllde 25 år har det ju hänt en hel del saker, jag har blivit sambo och bytt jobb osv… och så länge man känner att det händer något och man inte står och stampar på, så är det okej för mig att åldras.

Själva födelsedagen var jättehärlig. Klarblå himmel, underbart väder så vi kunde sitta ute allihopa! Och hela min familj och Johans familj kunde komma, vilket gjorde mig så himla glad! Jag hade först inte någon lust att fira födelsedagen, orkade inte städa och fixa innan och orkade inte planera tema och sånt. Men efter lite övertalande från min mammas sida, så insåg jag att alla bara kunde komma förbi på lite fika och att jag kunde släppa pressen jag har på mig själv att allt ska vara så ”perfekt”… Och det blev ju toppenbra! :) Alla hade tänkt ut såå fina presenter, smycken från edblad och en cape till kalla vinterdagar och ett klädträd jag spanat in på Åhlens. En bok som jag tror passar mig perfekt, inte någon chicklit utan en speciell bok som ger lite mer… och sist men inte minst… J hade verkligen tänkt till och gett mig en baby-Marc Jacobs som är såååå vacker.. med det mjukaste skinn och mumsigaste doft man kan tänka sig.. vackra örhängen och halsband från edblad och shoppingpengar på Lindex… han känner mig så väl. :)

Ibland önskar jag att vissa dagar, som i lördags, kunde få bli en anings längre så man hann njuta ännu mer… För sen kommer den gråa vardagen igen och man behöver de där superhärliga dagarna att minnas tillbaka till.

2 thoughts on “att ha fyllt 26 år

    1. attvarasofia Inläggets författare

      Jaa den var otroligt lyckad! Somnade gott i soffan den kvällen kan jag lova.. ha ha :) Han är så otroligt generös ibland den karln, underbart!

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s