när det inte blev som jag tänkt

För en tid sedan deklarerade jag ju att jag lagt ekorr-sofia på hyllan och att en ny tid nu hade börjat: en tid när Sofia skulle rensa sin garderob. Rejält.

Vi kan ju börja med att säga såhär: Det blev inte som jag tänkt. Min tanke var att efter rensningen skulle det nästan eka i garderoben, den skulle kännas tom och redo att fyllas på med nya vackra ting. Men icke. Efter att ha rensat ut tre fulla papperskassar med kläder så tittar jag hoppfullt in i garderoben… märktes inte alls. Den ser precis lika full ut som innan. Med undantag att jag kanske vikt sakerna lite bättre så den åtminstonde ser organiserad ut. Vad hände där liksom?? Och det blev som jag befarat med ”hemma-högen”.. kläder jag har på kvällar och helger… den högen växte. Så jag får nog bakläxa på den här uppgiften. Får lov att rensa hemmakläderna mycket mycket mer noggrant. Sätta på sig, tänka: sitter den bekvämt? Nej? Då ska den bort!

Hur kan man mer tänka när man rensar? Det som är kvar är sånt som jag faktiskt använt de senaste månaderna. Men kanske borde man rensa bland sådant också? Sånt som är lite lite nopprigt eller kanske bara hängt med i för många säsonger?? Kanske borde jag bjuda in en ”gäst” som får komma med synpunkter och dissa eller hissa? Kom med tips… snälla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s