när man försvinner från verkligheten en stund

Jag skrev ju tidigare om min lägenhet. Att jag inte visste om jag kunde hitta ny hyresgäst eller om jag ens ville hitta någon… Nu har den saken i alla fall löst sig. Efter att ha både hört mig för hos bekanta, och även kikat på annonser på blocket, så tog jag kontakt med några olika personer som kunde tänkas passa. Jag hade ju givetvis lite krav på hyresgästen, för att personen skulle passa in i föreningen.
Efter någon vecka hade jag hittat en person som verkligen passade perfekt, och den här veckan flyttade han in. Så himla skönt att ha den saken löst.

Allt annat har fått vara på paus de senaste veckorna. Jag har haft fullt upp med slutbesiktningar, återbesiktningar, städning och möblering, upplåtelser av kontrakt och visningar. Men nu är det över, nu är det klart. Nu kan jag göra andra saker som jag egentligen vill göra. Huset till exempel. Det börjar bli kallt ute och vi måste verkligen sätta fart nu, det känner både Johan och jag. Så det får bli prio ett tag framöver, så jag kanske inte kan återvända till verkligheten riktigt ännu. Håll ut vänner och familj, om ett tag återvänder jag till verkligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s