den gången jag gick vilse i MOOD

Igår kväll var det en årliga bokkvällen på Nalen som jag brukar få gå på tillsammans med mina föräldrar. Eftersom jag detta år nästan jobbar i Stockholm, bestämde jag för att åka in till city en stund innan på någon timmes shoppi shoppi. Gjorde faktiskt ett kap, en härligt mossgrön ullkappa för halva priset, mjau!

Eftersom MOOD-gallerian låg på vägen på Nalen tänkte jag kila in där på jakt efter den vackra skärbrädan i marmor jag talat om tidigare, hade sett något om att en inredningsbutik där kunde ha den.
Öppnar glasdörrarna och förväntar mig att se en vanlig galleria, ni vet med högt i tak och mycket luft. Det här var raka motsatsen, lite som en gruva faktiskt. Lågt i tak… lite gångar som ledde hit å dit och man inte riktigt visste var de tog vägen, trånga utrymmen och mycket folk. Bestämde mig för att ta höger och det ledde mig förbi Ralph Lauren… FIlippa K…. men ingen inredningsbutik… kom till en rulltrappa ner… jahapp, here we go. Gick runt i lite gångar igen och insåg att jag helt missat vilket håll jag kom ifrån! Tittar mig omkring, alla små gångar såg precis likadana ut… virrade vidare och hamnade åter igen vid rulltrappan och TA DA där låg ju även inredningsbutiken. Frågade en i personalen om mitt ärende och hon svarade lite halvhjärtat att de inte längre samarbetade med House Doctor; jag fick gå vidare till PUB. Sen fick jag en granskning från topp till tå och hon fortsatte med det hon höll på med.
Jahapp.
Upp för rulltrappan… och sen då… var sjutton går man SEN?… in i gruvgångarna och ja.. där såg jag Ralph igen…. och… hum… igenom en restaurang… möta hundra personer i motsatt riktning.. och jaa.. dääär.. dääär.. UTGÅNG… Och sedan äntligen ute i friska luften igen.
Jösses.
Det kommer nog ta ett bra tag innan jag gör ett försök att övervinna MOOD-gallerian igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s