när man blivit en aning beroende

Varje månad får jag hem en så kallad ”glossybox”. Den innehåller fem stycken olika produkter, både prover och fullsize-produkter, inom smink, hudvård och hårvård. Givetvis är det varierande resultat på boxarna man får, vissa månader är man nöjd med alla fem produkter och vissa månder är det en eller två saker man gillar. I den senaste boxen fick jag i alla fall ett serum från Elizabeth Arden, som lovade en jämnare hy med mer lyster, mindre porer och mjukare hud. Too good to be true, tänkte jag men smetade på serumet varje kväll innan läggdags.

Nu är den lilla provflaskan slut.

Och jag vill ha meeeer! SkinserumJag har alltså blivit beroende av en så fånig liten sak som denna. En fånig liten dyr sak.
Så nu är frågan om jag är villig att låta plånboken svida eller leva vidare utan detta magiska serum som gav lyster till ett redan vintertrött ansikte.
Hum.
Får nog sova på saken.

Uppdatering: Insåg att mina föräldrar kommer besöka en taxfreebutik inom kort. En beställning via dom är gjord. Peeerfekt.

Annonser

3 thoughts on “när man blivit en aning beroende

 1. kreuzergabre

  Jag står fast vid vad jag sa tidigare. Lägg pengarna på krämen. Din hud är svår att tillfredsställa och har du hittat något som gör det. KÖÖÖÖP.

  Svara
  1. attvarasofia Inläggets författare

   Jo, det känns nästan som att jag inte kan låta bli. Jag hittade faktiskt en rabattkupong med 20% på Åhlens, så ska kika vad de tar för den! Det känns alltid lite bättre att köpa dyra saker om man köper dom med rabatt! :) Och du har rätt, min hud är kinkig så när jag hittar något bra är det nog bara gilla läget och betala. (Nu lät det som att min hud är som ett bortskämt barn, ha ha)

   Svara
   1. attvarasofia Inläggets författare

    Attans. Åhlens säljer inte det märket förutom inne i City och det känns jobbigt. har skickat en beställning till Ma och Pa på Mallis istället.. håller tummarna för att dom hittar på flygplatsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s