att tjafsa om handdukar

Nu ska jag berätta något fånigt och nästan lite pinsamt.

Igår blev jag väldigt upprörd på min sambo av en kanske lite ovanlig anledning.

Vad som hände? Det ska jag förklara.
Fram till nu har vi alltid haft olika färger på våra handdukar för att undvika att man tar fel. Men hur snyggt är det? Nä just det. Perfektionist som jag är kunde jag inte låt detta fortsätta utan skulle väldigt bestämt ta fram två stycken likadana handdukar för att det skulle se snyggt ut på hängaren. Förklarade för sambon vilken som var hans och vilken som var min. ”Aah okej” fick jag till svar. Kände mig nöjd och tänkte att vi äntligen kunde få det lite fint i badrummet.

När jag sedan skulle ta en kvällsdusch ser jag att min handduk är borta och att det hänger en blöt och använd handduk på tork över duschväggen. Kära sambon har alltså tagit fel trots min instruktion.

Efter detta följde en väldigt upprörd diskussion (från min sida) där jag inte kunde förståå hur man kan ta fel etc etc. Medan min sambo fattar noll och säger att ”sånt händer”, vilket kanske inte direkt lugnade mitt humör.

Varför blev jag så himla upprörd? Är jag en sådan extrem perfektionist att jag uppriktigt blir besviken när någon inte förstår hur jag har tänkt? Nu ska jag verkligen inte säga att vi för den delen har det perfekt hemma, verkligen inte, men när jag får en idé om något så fastnar jag liksom i att det ska vara på ett visst sätt.

Jösses, kan inte vara lätt att vara sambo med mig!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s