att ha gjort en massa fynd

Igår efter jobbet tog jag en sväng förbi Rusta för att spana in den där mattan jag var sugen på. Den var minst lika fin i verkligheten! Dessutom var färgerna helt annorlunda än mot bilderna jag hittat, vilket gjorde saken ännu svårare. Hittade även en annan matta som var väldigt fin. Så, jag tänkte dra med sambon nästa gång så får han vara med och bestämma, för det kommer jag omöjligt klara själv.

Men. Jag kom inte därifrån tomhänt, jag gjorde nämligen riktiga fynd. Känner mig som en sån där kupongtant man ser härja runt i USA när jag lyckas göra klipp. Nu är det ju inte samma sak, men ni fattar känslan.

80201941

Vi behövde nya vattenglas som passar ihop med våra vinglas från Ittala. Och, vad säger ni om dessa 4-pack med snygga dricksglas för 20 kr? FYND!

91701055

Okej, dessa kanske vi inte behöövde. Men, jag tyckte att 2 st för 49 kr var tipptopp eftersom Enjoy Candles kostar flera hundra. (Nu har ju säkerligen dessa inte samma kvalité, vilket jag är medveten om.) Sen när mörkret föll och jag stod utanför och tittade in, så fladdrade ljusen så fint i fönstret. Supernöjd!

95601330
Nästa fynd var galgar. Men inte vilka som helst, utan såna galgar som är klädda i sammet, vilket gör att kläderna inte halkar av. Älskar såna här galgar, och av någon konstig anledning saknas det alltid galgar i min garderob. Så 5 st för 20 kr var ett kalaspris och jag roffade åt mig 3 paket!

45901084

Det här är den nya mattan jag föll för. Den har inget mönster, vilket faktiskt känns rätt bra när jag tänker efter, blir lite ”lugnare” då.  Älskar den här aqua-nyansen, så himla fin! Den finns även i antracit-blå-grå-nyans, vilket också var suuuperfin, så jag kunde inte bestämma mig. Fröken besluts-ångest. Som sagt, får dra dit Johan. :)

2 thoughts on “att ha gjort en massa fynd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s