att göra om… igen

Vi ska göra om hemma.
Ja… igen!
Lite rum (ja inte rummen kanske men innehållet) ska byta plats och lite saker åker ut kan man väl säga, så inga större ingrepp. Men det ger mig så enormt mycket inspiration, jag känner den i hela kroppen! Hur jag vill vara hemma och röja och fixa för att få allt klart så fort som möjligt!

Vad är det vi ska göra då, undrar ni?
Joråsåatte.
Vi ska ”bara”:
På nedervåningen så förvinner köksbordet från köket och istället ska vi bygga någon typ av köksö. Och den där köksön är väl den enda vi inte är helt klara med. Den måste innehålla mer förvaring, t ex skåp men inte bli för stor. Idéer någon?
Köksbordet hamnar istället i rummet intill som kommer bli ”matrum” och musikrum, blir nog himla trevligt.
Vardagsrummet/tv-rummet som låg intill köket kommer hamna på övervåningen, intill sovrummet. Det rummet skulle egentligen bli Johans rum från början, men det blev liksom aldrig så utan vi hängde mest tvätten på tork där vilket känns som slöseri med utrymme.

Och eftersom det flyttas så mycket saker mellan olika rum ska vi passa på att rensa rensa och rensa för att få lite mer space.

Självklart kommer jag dokumentera med före och efterbilder här.

2 thoughts on “att göra om… igen

 1. jamtlandshanna

  Va spännande! Sa just till min man att jag önskar vi hade hus (eller ägde vår lägenhet) så vi kunde göra om när man känner för det. Nu blir det ju inte ens att vi tapetserar en fondvägg för det är inte våra väggar. Plus att vi inte vet hur länge vi kan bo kvar innan det känns för trångt.
  Kramar

  Svara
  1. attvarasofia Inläggets författare

   Åh jag förstår, så skulle jag också känna om jag bodde i hyresrättslägenhet! Jag och min sambo har en liten speciell lösning, eftersom vi hyr vårt hus. Vår hyresvärd bor på samma tomt i ett större hus, och han har sponsrat alla våra renoveringar mot att vi gör mycket jobb själva (plus att han kommer och hjälper till). Så visst har vi lagt ner blod, svett och tårar på något som är någon annans. Men vi planerar att bo kvar ett litet tag till, så det får det vara värt. :) Kramar!!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s